De centrale stofzuiger is de meest efficiënte oplossing voor al uw stofzuigproblemen. Bij een centraal stofzuigsysteem heb je geen stofzuiger meer nodig, maar sluit je de slang aan op een stofcontact in de kamer. Dit stofcontact staat via een leiding in verbinding met de motor die zich in de kelder of bergruimte bevindt. Op die manier heeft u geen lawaaihinder meer en hoeft u geen zware stofzuiger meer achter je aan te slepen.

Daarenboven garandeert een centraal stofzuigsysteem dat 100% van het stof opgezogen wordt en er geen stofdeeltjes terug de kamer worden ingeblazen. U verbetert hiermee dus niet enkel het comfort van uw woning, ook de levenskwaliteit en de hygiëne gaan er sterk op vooruit.

Het onderhoud van dit systeem is uiterst beperkt dankzij een hoogwaardige filter die de oude stofzakken vervangt. Het volstaat om enkele keren per jaar de stofcontainer te ledigen.

Bij SELF@WORK gaan wij na welk centraal stofzuigersysteem het best bij uw woning past. We bekijken de benodigde zuigkracht en het aantal aansluitingen zodat u kunt genieten van een praktisch en comfortabel systeem aan een uiterst lage prijs.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM?VRAAG GRATIS UW PRIJS OP MAAT