ONZE WERKWIJZE

U maakt een afspraak bij ons op kantoor. Samen gaan we rond de tafel zitten en bespreken we uw bouwplannen en de mogelijkheden die er zijn.

Wij bezorgen u een gratis prijsofferte.

Wij stellen een SELF@WORKpakket samen op maat van uw project.
Hierin vind u:

– Alle benodigde producten
– Werkmateriaal
– Een legplan van het project
– Een uitgebreid instructieboek

Wij leveren het SELF@WORKpakket aan huis op het tijdstip dat u dit wenst. Bij de levering krijgt u een uitleg door onze technicus zodat u vlot van start kan gaan met uw zelfbouwpakket.

Wanneer u het tijdens het project een vraag heeft kan u ons steeds telefonisch of per mail bereiken.

Wanneer u met de handen in het haar zit of bepaalde zaken liever aan een technicus overlaat dan kan u op elk ogenblik beroep doen op de interventie van SELF@WORK. Een technicus komt bij u langs op de werf om u deskundig te assisteren.

Van zodra de installatie voltooid is komen wij bij u langs voor de eindcontrole en een optimale afregeling van de installatie. Op die manier is de installatie conform de wetgeving en de veiligheidsvoorschriften.

Ook na de installatie staat SELF@WORK steeds ter uw beschikking voor onderhoud of herstellingen.

10 REDENEN OM VOOR SELF@WORK TE KIEZEN

U kan tot 50% besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken en beroep te doen op de zelfbouwpakketten van SELF@WORK.

Wij bekijken samen met u het project en op basis van uw behoeften en voorkeuren maken we een plan van uw woning. Bovendien brengen we u op de hoogte van de mogelijke subsidies.

We stellen het volledige zelfbouwpakket voor uw woning samen en leveren het pakket aan huis op het tijdstip dat u dit wenst.

Om een vlotte opstart van de werken te garanderen, voorzien wij een uitleg door onze technicus bij levering van de materialen.

U krijgt een werkplan waarin er nauwkeurig staat beschreven hoe u te werk moet gaan.

Indien er tijdens de werken nog vragen zijn, zijn wij altijd telefonisch of per mail beschikbaar.

U kunt tijdens de werken gebruik maken van professioneel werkgereedschap gedurende een afgesproken tijd.

Bij het opleveren van de installatie komt een technicus bij u op de werf langs voor de eindcontrole en de optimale afregeling.

Indien nodig komen wij u bijstaan op de werf.

Wij bieden een dienst na verkoop aan voor het onderhoud en eventuele herstellingen.