Wat is domotica?

Domotica staat kortweg voor elektronica in huis. Het geïntegreerde systeem van elektronica en informatica stuurt al je elektrische toestellen aan en beheert ze. Het doel van domotica in huis? Je woning automatiseren en zo je wooncomfort en veiligheid verhogen. Door domotica te installeren, stuur je centraal je verlichting aan, laat je je rolluiken open- en toegaan als je niet thuis bent.

Niko Home Control

Hoogstwaarschijnlijk denkt u bij domotica aan een complex systeem dat niet geschikt is voor je portemonnee. De Niko Home Control bewijst het tegendeel. Het is een elektrische installatie waarmee je energie bespaart en veiliger en comfortabeler woont. En die betaalbaar is. Je bedient je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering … centraal met een touchscreen, tablet of smartphone. Ook buitenshuis. Met Niko Home Control bespaar je ook actief energie. De elektrische installatie is opgebouwd rond jouw gebruiksgemak, heeft een bediening waar je zó weg mee bent en is heel intelligent.

Self@Work ontwerpt een gedetailleerd plan dat voorziet in al uw veiligheid en comfort. Wij berekenen het benodigde materiaal en maken een volledig kant en klaar legplan op. Bovendien kan u bij het zelfbouwpakket domotica een gratis lichtstudie aanvragen.


VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR EEN DOMOTICA INSTALLATIE?VRAAG GRATIS UW PRIJS OP MAAT