Uw sanitaire installatie

Door zelf de buizen voor uw sanitair te plaatsen bespaart u een grote som aan installatiekosten. Samen met u bekijken we waar de waternoden zijn in uw woning. Is een zonneboiler interessant voor u? Of heeft u een dikkere leiding nodig voor uw regendouche? Het resultaat is een volledig en gedetailleerd technisch sanitair plan op maat van uw woning.

Regenwaterrecuperatie?

Regenwaterrecuperatie is het opvangen en gebruiken van regenwater. Het totale waterverbruik per dag en per persoon is ongeveer 110 liter. Daarvan is de helft door regenwater te vervangen! Op die manier kan een huishouden van vier personen tot 70.000 liter drinkwater per jaar besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor onze portemonnee. Regenwater is een goed alternatief voor drinkwater bij toepassingen waar geen dure drinkwaterkwaliteit nodig is, bv. toiletspoeling, wasmachine, tuinbesproeiing of vijvervulling.

Voordelen

– Regenwater is gratis en zolang de voorraad strekt, bespaar je op je waterfactuur

– Het is zachter dan leidingwater en bevat minder kalk, waardoor het geschikter is om bv. ramen te wassen (minder strepen), vloeren te poetsen of om te gebruiken voor een vaatwasmachine (minder kalkaanslag)

– Milieuvriendelijk

VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR EEN SANITAIRE INSTALLATIE?VRAAG GRATIS UW PRIJS OP MAAT